هواکش صنعتی در کارخانجات و محیط های صنعتی، نصب می شود. هواکش صنعتی دارای انواع مختلفی می باشد و این موضوع که از کدام یک از انواع هواکش صنعتی استفاده شود کاملا بستگی به نوع فعالیت، میزان آلاینده ها و سن کارکنان آن محیط دارد. بنابراین در محیط هایی که آلاینده های شیمیایی زیادی وجود دارد برای ایجاد تهویه ی مطبوع از هواکش های صنعتی استفاده می شود.

در کل می توان گفت که مقدار تخلیه در هواکش های صنعتی بستگی به  قطر و زاویه پروانه و دور الکتروموتور آن می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع هواکش های صنعتی می توانید از مقاله ” انواع هواکش های صنعتی ” مشاهده فرمایید. همچنین تعداد فن های مورد نیاز به ابعاد فضای مورد نظر، میزان دمای مطلوب و شرایط آب و هوایی منطقه بستگی دارد.

مراحل نصب هواکش صنعتی

مراحل نصب هواکش صنعتی

اولین مرحله از نصب هواکش صنعتی، انتخاب هواکش صنعتی مناسب با توجه به ابعاد هواکش صنعتی و شرایط محیطی شما است.

نصب هواکش صنعتی، مستلزم این است که هواکش صنعتی حتما بایدبر روی یک محیط کاملا مسطح نصب شود. اگر این امر رعایت نشود و هواکش صنعتی شما بر روی محیطی مسطح نصب نشود، پروانه های هواکش صنعتی شما از حالت بالانس خارج شده و همین امر باعث آسیب رسیدن و ضربه دیدن به دمپر هواکش صنعتی نیز وجود دارد. با توجه به موارد گفته شده لازمه ی نصب هواکش صنعتی ساخت فونداسیون مناسب با توجه به وزن و ابعاد دستگاه و ترجیحا بزرگ تر از شاسی هواکش صنعتی می باشد.

مراحل نصب هواکش صنعتی

مرحله بعدی از مراحل نصب هواکش صنعتی این می باشد که باید کانال های ورودی و خروجی با ابعاد و ضخامت مناسب محیط شما طراحی و ساخته شود. 

پس از اتصالات و فلنج های مناسب در فاصله های زمانی مشخصی از کانال باید استفاده شود تا دستگاه یا هواکش صنعتی صدای ناهنجار ایجاد نکند و دستگاه دچار افت راندمان نشود از طرفی دیگر گفتنی است که برای یکنواخت و صاف کردن سیال هوا در هنگام اتصال کانال به هواکش، لازم است حتما قبل از اتصال حداقل 1.5 برابر قطر قطر دهانه ورودی هواکش ، کانال مستقیم اجرا و تعبیه شود.

برای اتصال راحت و بدون دردسر کانال و دهانه ورودی مکش هواکش صنعتی، حتما باید از کانال های ساخته شده با متریال های همانند آلومینویم یا کانال های فلکسیبل برزنتی استفاده شود و این اتصال مستلزم این است که این اتصال از طریق فلنج مخصوص، به طوری برقرار و ایجاد شود که فرو رفتگی و یا مشکل خاصی در محل اتصال کانال به دهانه ورودی مکش هواکش صنعتی، پدید نیاید.

مرحله بعدی از نصب هواکش صنعتی، کنترل آمپر مصرفی می باشد

مرحله ی بعدی یا همان مرحله ی سوم از نصب انواع هواکش صنعتی، پس از نصب کانال به دهانه ورودی مکش هواکش صنعتی، کنترل آمپر مصرفی در زمان راه اندازی دستگاه یا همان هواکش صنعتی می باشد تا این آمپر اندازه گیری شده بیشتر از توان اسمی الکتروموتور هواکش صنعتی نباشد و اختلالی در عملکرد دستگاه ایجاد نشود. از طرفی چنانچه دستگاه و کلید استارت در فاصله ای از یکدیگر نصب شده باشند، لازم است جهت جلوگیری از استارت اتفاقی، یک کلید قطع کننده بر روی فن نصب شود.

مراحل نهایی نصب هواکش صنعتی

پس از راه اندازی هواکش صنعتی ، آچارکشی و تنظیم تسمه پروانه جزو مراحل پایانی و نهایی نصب هواکش صنعتی می باشد یکی دیگر از کارهایی که حتما باید انجام شود این است که لازم است از روان بودن حرکت تیغه های دمپر هواکش ، اطمینان حاصل شود.

از طرفی دیگر پوشاندن الکتروموتور ها می تواند دمای دستگاه را افزایش دهد و این امر موجب خرابی دستگاه و آتش سوزی احتمالی آن خواهد شد. لذا استفاده از هر گونه پوشش بر روی الکتروموتور فن تهویه صنعتی ، پیشنهاد نمی گردد.

مقالات مرتبط:

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *